Lid worden

De VPM kent diverse soorten lidmaatschappen.
Met een lidmaatschap kun je 4 keer per jaar kosteloos naar de bijeenkomsten komen waar hoogwaardige sprekers verschillende management gerelateerde onderwerpen behandelen. Enkele voorbeelden van sprekers die in het verleden een lezing hebben gegeven zijn; Erik Scherder, Richard van Hooijdonk en Marc Lammers. Tevens ontvangen de leden regelmatig een nieuwsbrief met blogs en informatie met inhoudelijke toegevoegde waarde. Ieder nieuw lid ontvangt van ons een managementboek cadeau.

Ben je nog geen lid en spreekt een van de bijeenkomsten je aan, kom gerust 1 keer kosteloos een bijeenkomst bijwonen en proef de sfeer van onze vereniging.

Wij hebben verschillende types lidmaatschap, in onderstaande tabel kun je zien welke opties mogelijk zijn en welke het beste aansluit bij jouw situatie.

Type lidmaatschap*: Voor wie: Stemrecht: Prijs excl btw:

Praktijklidmaatschap 1 persoon

Praktijkmanager die zelf iedere bijeenkomst wil bezoeken

Ja 131.62

Praktijklidmaatschap 2 personen

Praktijk die wil wisselen in personen die de bijeenkomst bezoeken

Ja 237.53

Individueel lidmaatschap

Praktijkmanager die niet verbonden is aan één praktijk

Ja 131.62

Associate lidmaatschap

Student in opleiding

Nee 52.65

Corporate lidmaatschap

Externe partijen met een relatie met praktijkmanagers

Nee 296.13

* Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen kan tot uiterlijk 2 maanden voor het einde van het jaar. Voor nieuwe leden wordt het lidmaatschap voor het resterende jaar per kwartaal berekend ingaande de maand van aanmelding.  Lees verder in onze statuten.

Vul het formulier in om u in te schrijven.

    Praktijk / Bedrijf / Individueel lid

    Factuuradres

    Vertegenwoordigd door