Viering 20- jarig jubileum met Judith Smits en Stephen Covey Jr.!

2021/11/18 | 10:30 - 18:30 uur

Locatie: De Soester Duinen

Judith Smits en Stephen Covey Jr.

In augustus 2001 werd de VPM opgericht met als doel het beroep van de veterinair praktijkmanager te professionaliseren, het vergrote van de kennis wat betreft praktijkmanagement en veterinaire managers met elkaar te verbinden. Nu, 20 jaar later, is niet alleen de vereniging enorm gegroeid maar heeft de beroepsgroep een belangrijk professionalisering doorgemaakt en staat de veterinaire praktijkmanager op de kaart!

We willen het succes graag vieren en wel op donderdag 18 november tijdens een live bijeekomst die Judith Smits aftrapt!

Over Judith Smits

Judith verschijnt regelmatig in de landelijke media als netwerkexpert, o.a. bij RTL Z, BNR Nieuwsradio, Nu.nl, 5 Uur Live, FD Persoonlijk, Intermediair en AD. Zij is de presentator van De Netwerkshow. Judith heeft als superconnector duizenden mensen geholpen met on- en offline netwerken. Ook is zij auteur van het boek De FUNfactor, over hoe je direct jouw eerste indruk versterkt en met plezier netwerkt. Daarnaast wordt ze regelmatig als dagvoorzitter geboekt.

De netwerkshow

Tijdens business events is het voor het publiek vaak lastig om met elkaar in contact te komen. Dat is jammer, want daardoor missen ze businesskansen en samenwerkingen. Daarom heeft Judith De Netwerkshow ontwikkeld: een energieke show waarin mensen met elkaar connecten en meedoen aan een interactieve quiz.

De Netwerkshow zorgt ervoor dat je:

– Op een vernieuwende manier tips krijgt om je netwerk uit te breiden;
-Via een interactieve quiz praktische kennis opdoet over on- of offline netwerken, op basis van wetenschappelijk onderzoek. Deelnemers doen direct mee met hun smart phone;
-Met als kers op de taart: De Winnaar van De Netwerkshow!

Uitgebreide lunch

Stephen Covey Jr.

Misschien ken je Stephen Covey van zijn enorm populaire boek ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’? Zijn zoon, Stephen Covey Jr. is in de voetsporen zijn vader getreden en heeft zich gespecialiseerd in leiderschap en alles wat daarbij komt kijken.

Covey jr. beschouwt vertrouwen niet als een soft begrip, maar als een managementeigenschap met meetbare resultaten. Volgens
hem vormt het vermogen om vertrouwen op te wekken, te laten groeien en te herstellen bij alle stakeholders (klanten, businesspartners, investeerders en medewerkers)dan ook de kerncompetentie voor leiders van deze eeuw.

Stephen Covey Jr. deel zijn verhaal met ons vanuit Amerika op groot scherm en maakt er een interactieve middag van met behulp van de Speed of trust kaarten.

We sluiten deze feestelijke dag af met een hapje en een drankje en, natuurlijk, de mogelijkheid om met elkaar te netwerken.