‘Keuzes maken en overtuigen’ – Chantal van den Berg

2022/05/19 | 15:30 - 17:30 uur

Locatie: De Soester Duinen

Chantal van den Berg

Stel je eens voor dat…

→ je vooraf al kan voorspellen hoe een gesprek gaat verlopen?

→ je je aanbod zo waardevol kunt verpakken dat de prijs geen bezwaar vormt

 je manieren hebt waardoor je medewerkers en collega’s uit hun stoel rennen om jou vooruit te helpen

 je precies weet wat je kan doen zodat iemand jouw standpunt volgt

 je precies weet hoe mensen jou direct betrouwbaar gaan vinden zodat kopen vanzelf gaat

 je extra succesvol wordt in het overtuigen van anderen?

 

Chantal van den Berg (1971) is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen op zak werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Haar focus zat in commerciële en managementrollen. Consultancy, Marketingstrategie, Communicatie, Productontwikkeling en Sales in zowel FMCG, logistics, en financiële dienstverlening.

Ze adviseerde directies, raden van Bestuur en gaf leiding aan een team van 25 medewerkers. Doordat ze al die verschillende rollen heeft vervuld, weet ze welke problematieken en thematieken op elk niveau in een organisatie spelen en kan ze veel uit eigen ervaring putten. In die tijd ontwikkelde ze haar breinexpertise.

Ze wil dat haar kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom geeft ze veel lezingen in allerlei vormen over dit onderwerp. In 2018 schreef ze haar eerste boek en bestseller Breinspel dat in de top 100 van managementboek terecht kwam.

Naast haar online en offline presentaties, seminars en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ze doet dat voornamelijk via een aantal partners die haar boek Breinspel als basis gebruiken. Ook draagt ze haar steentje bij aan de verdere maatschappelijk ontwikkeling voor de jongere generatie door als deskundige op te treden bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten.