“Stap voor stap naar een succesvolle DAP”!

Op donderdag 16 mei vindt de 2e bijeenkomst van dit jaar plaats. De locatie van deze bijeenkomst zal spoedig volgen.
Programma:
15.30-16.00 Inloop met koffie & thee 

16.00 Start workshop theorie gedeelte “Stap voor stap naar een succesvolle DAP”
Veterinair praktijkmanager, het beroep van de toekomst. Zonder goede praktijkmanager geen suc-cesvolle praktijk. Zo, twee boude uitspraken om de boel even op scherp te zetten. Hoewel, zo ver van de werkelijkheid staan deze uitspraken niet. Want wil je als dierenartsenpraktijk goed blijven presteren, dan zul je een goede praktijkmanager moeten hebben. De concurrentie in de markt wordt alsmaar groter en de klant weet steeds beter wat hij wil. Een praktijkmanager is een veelzijdig iemand, die goed zicht heeft op de dagelijkse gang van zaken, zonder daarbij de strategische doe-len uit het oog te verliezen. Een bewaker van het succes, zo gezegd. Maar wat houdt dat dan con-creet in? René van den Bos en Gerco Bosch van DigiRedo zullen deze workshop verzorgen.

17.00 Maaltijd & netwerktijd

18.30 Vervolg workshop “Stap voor stap naar een succesvolle DAP”

Tijdens het tweede gedeelte van de avond laten we jullie onderling over deze onderwerpen in dis-cussie gaan. In hoeverre brengen jullie deze vragen in de praktijk? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Aan het eind van deze sessie zullen we de bevindingen met elkaar bespreken en samen de balans opmaken. Waar staan we met het veterinair praktijkmanagement op dit moment?

Hoe de avond ook verloopt, wij garanderen je dat je met een paar waardevolle actiepunten naar huis gaat, waar je morgen direct mee aan de slag kunt.

20.00 Afsluiting 

Aanmelden?!

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur ons een email: info@v-p-m.nl.

Algemene ledenvergadering & “Multitasken is een mythe”!

Op dinsdag 29 januari heeft de 1e bijeenkomst voor de leden plaatsgevonden. De lezing van Wouter Hesseling is door de ruim 80 bezoekers beoordeeld met een 8! De locatie heeft een 8.3 gescoordVeel van onze leden hebben optimaal gebruik gemaakt van de locatie door een bezoek te brengen aan Ouwehands Dierenpark.

We hebben de leden ontvangen in Pandasia met een interessante lezing van José Kok, manager Zoölogie. Ze heeft ons alles verteld over de Panda’s Xing Ya en Wu Wen.

Na de lezing zijn we over gegaan tot de ledenvergadering. De financiële stukken en begroting zijn goed gekeurd. We hebben afscheid genomen van ons bestuurslid Ellen Dings en Eranda ter Avest kunnen verwelkomen. We hebben onze leden kunnen verrassen met een coachings scheurkalender.

Na de maaltijd die geheel in chinese stijl passend bij de locatie was uitgevoerd, mocht Wouter Hesseling het woord nemen over multitasken. Een lezing met een interactieve component waarmee Wouter ons heeft weten te overtuigen van het verlies dat multitasken in je werk met zich mee brengt.

Kortom, wij als bestuur kijken terug op een leuke, waardevolle en tevens ook leerzame bijeenkomst, bedankt voor je komst!