Persoonlijke kracht door Egostrippen & diner!

Op dinsdag 11 december vindt de 4e en laatste bijeenkomst van dit jaar plaats. Deze bijeenkomst start met een lezing van Rick van Asperen. Vervolgens verplaatsen we ons naar een restaurant waarbij we gezamenlijk dineren.

Persoonlijke kracht door Egostrippen!

Herken jij jezelf in één van de volgende uitspraken? “ik ben een slechte moeder”, “ik ben zo’n stil type”, of “ik ben een goede adviseur”. Je hallucineert dat je een bepaalde rol bent. Het ego zien we binnen Egostrippen als onze sociale identiteiten. Dit zijn de rollen waarmee we deelnemen aan onze samenleving. Vanuit deze rollen, en vanuit de beelden die we hebben bij de wijze waarop deze rollen ingevuld horen te worden, kijken we naar onszelf en naar anderen. We raken daarbij regelmatig gehecht aan deze rollen en onze bijbehorende normen en waarden. Deze gehechtheid door ons ego noemen we ‘Egotrippen’. Rick van Asperen zal tijdens zijn lezing het zich scherp stellen op de kernboodschap en het uitlijnen van de verschillende ingrediënten zodat u met een helder beeld en vol energie naar huis gaat!

Diner!

We sluiten het jaar af met een diner. Na de lezing vertrekken we naar een restaurant om gezamenlijk te dineren. Een mooie gelegenheid om elkaar (beter) te leren kennen en met elkaar te sparren.

Accreditatiepunten

Dierenartsen die deze bijeenkomst volgen krijgen daarvoor 1.5 accreditatiepunt. Vergeet niet om je handtekening en UDN nummer op de presentielijst in te vullen.

Aanmelden?!

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur ons een email: info@v-p-m.nl. Geef meteen aan ons door of je mee gaat met het dineren. Ben je nog geen lid en wil je een keer komen als introducé, dat kan ook door ons te mailen!