GRATIS managementboek naar keuze bij een nieuw lidmaatschap!

Bij aanmelding van een nieuw lidmaatschap krijg je een managementboek GRATIS van ons. Maak een keuze uit onderstaande boeken. (op=op) De actie loopt totdat de boeken op zijn.

Mannen en/of Vrouwen
Auteur: Bert Overbeek

Mannen en vrouwen brengen een eigen dynamiek in het team en in de organisatie. De verschillen tussen mannen en vrouwen verklaren daarbij veelal het teamgedrag. Hoe ga jij als manager om met al die verschillen?

David en Goliath
Auteur: Malcolm Gladwell

We weten allemaal dat de underdog soms wint: kijk maar naar het verhaal van David en Goliath. Met inzichten uit psychologie, geschiedenis, business en politiek is David en Goliath een schitterend geschreven boek over de onverwachte kracht van het zwakke, kleine en onconventionele.

Hoe krijg ik ze zover?
Auteur: Jan van Setten

Hoe je je medewerkers met glashelder management door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt. Van Setten koppelt met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties. Laat je inspireren om het roer in handen te nemen.

Interesse?:

Wil je een keer een bijeenkomst bijwonen? Dat kan GRATIS, zodat je daarna een wel overwogen keus kunt maken om lid te worden. Mail ons, om je aan te melden als introducee. Wil jij lid worden, klik hier.

Sponsoren:

ProteqHills